تبلیغات
آشپزی آسان - آموزش گام به گام تهیه کیک عسل و قهوه خوشمزه

امروز:

آموزش گام به گام تهیه کیک عسل و قهوه خوشمزه

» نوع مطلب : کیک و شیرینی ،

Honey cake

اگر به دنبال یک کیک شیرین و در عین حال سالم و خوشمزه هستید باید برای شیرین کردن آن به دنبال یک ماده غذایی سالم باشید و چه چیزی بهتر از عسل می تواند اینکار را انجام دهد؟

من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را پسندیدند.

مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر)

  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  • عسل ½ پیمانه
  • شکر ½ پیمانه
  • شکر قهوه ای ¼ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن سبزیجات ½ پیمانه
  • اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • آب پرتقال ½ پیمانه
  • قهوه گرم ½ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • پودر میخک به اندازه سر انگشت
  • پودر فلفل به اندازه سر انگشت
  • نمک به اندازه سر انگشت

طرز تهیه کیک عسل:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

honey-cake-2

در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.

شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.

بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغ ها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.

اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.

با هم زن برقی مواد را هم بزنید.

مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.

ظرف کیک را کاملا چرب کنید.

خمیر را داخل سینی بریزید.

۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.

برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان می چسبد.

و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.

امیدوارم از چشیدن کیک عسل مرطوب با طعم قهوه لذت ببرید.

منبع


نوشته شده در : چهارشنبه 17 آذر 1395  توسط : هستی ناصری.    نظرات() .

برچسب ها: طرز تهیه کیک عسل ، طرز تهیه کیک قهوه ، آموزش پخت کیک عسل ، آموزش پخت کیک قهوه ، روش درست کردن کیک قهوه ، روش درست کردن کیک عسل ،
Can you get an operation to make you taller?
سه شنبه 17 مرداد 1396 05:39 ق.ظ
Nice blog right here! Additionally your web site so
much up very fast! What web host are you using? Can I get
your affiliate hyperlink to your host? I desire my web site loaded up as fast as yours lol
Foot Issues
جمعه 13 مرداد 1396 01:53 ب.ظ
You have made some decent points there. I checked on the net
to find out more about the issue and found most people will
go along with your views on this site.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر