امروز:

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

» نوع مطلب : غذاهای اصلی ،

دلمه گوجه فرنگی

مواد لازم :

  • گوجه فرنگی سفت و درشت 4 عدد
  • نان تست سرخ شده 3 عدد
  • سیر 2 تا 3 حبه
  • آب نصف پیمانه
  • گشنیز تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
  • جوزبویا ، نمك و فلفل به مقدار كافی
  • روغن زیتون یک چهارم پیمانه
  • رب گوجه فرنگی یک پنجم قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ریز شده 1 عدد
  • پودر نان به مقدار كافی
  •  

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی :

گوجه فرنگی ها را از وسط دو نیمه كره داخل آن را خالی كنید. مراقب باشید لبه های گوجه فرنگی آسیب نبیند ، فیله گوجه فرنگی ها را ریز كنید . روغن را در تابه ریخته ، سیر رنده شده را در آن تفت دهید ، پیاز را اضافه كنید و تفت دهید . وقتی پیاز سبك شد قبل ازآنکه طلایی رنگ شود فیله گوجه و گوجه فرنگی های ریز شده و رب گوجه را به پیاز افزوده و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید . سپس گشنیز خرد شده و آب را بیفزایید ؛ همین که به جوش آمد ، حرارت را كم كنید و بگذارید تا آهسته بجوشد گوجه فرنگی ها پخته شده و آب آنها كمی كشیده شود . نان تست را به شكل مربع تكه كرده و سرخ كنید و سپس همراه نمك و فلفل و جوزبویا به گوجه فرنگی ها اضافه كنید. مواد را خوب مخلوط كرده و بعد از 2 تا 3 دقیقه از روی حرارت بردارید . داخل گوجه فرنگی ها را كه خالی كرده بودید از این مواد پر كنید . دلمه ها را در ظرف پیركس بچینیند روی آن كمی پودر نان بپاشید و در فر با حرارت متوسط و به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید . این غذای ساده می تواند عصرانه یا پیش غذای خوبی برای شما و خانواده تان باشد.

نكته آشپزی :
می توانید به جای اینكه تكه های نان تست را سرخ كنید در فر و بدون روغن خشك كنید .


نوشته شده در : شنبه 23 اسفند 1393  توسط : هستی ناصری.    نظرات() .

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات